maandag 28 juni 2010

Zeepketting



De zeep eerst raspen. Met een klein beetje water erbij verwarmen in de magnetron. (Niet te lang en wel even opletten want dit gaat ontzettend schuimen). Met een lepel in een vorm (Hema, Xenos) gieten. De witte zeep is van Zwitsal. Deze was na één dag al droog. De caramel geurige (leverworst kleurige) zeep komt bij een zeepwinkel vandaan maar was na een week nog niet droog. Dit aan kettingen van de rommelmarkt (€ 1.50) gehangen met lintjes en touwtjes. Misschien een leuke tip; iedere laatste zondag van de maand is er een (kofferbak) rommelmarkt in Hoek van Holland.

dinsdag 22 juni 2010

Theedoos bestempeld (binnenkant)


De doos van de rommelmarkt heb ik ook bestempeld aan de binnenkant en gevuld met knopen.

zondag 20 juni 2010

woensdag 16 juni 2010

Bestempelde doos


De houten doos van de rommelmarkt heb ik eerst geverfd met witte acrylverf en gesso. Daarna met stazon inkt gestempeld en een klein beetje ingekleurd met distressinkt.


woensdag 9 juni 2010

Pop-up kaart




Papier is van Webster design en Prima marketing. Pop-up (sizzix) stans (bedankt Walter) is van Karin Burniston. Marjolein nog van harte gefeliciteerd (sorry) met je 41e verjaardag....

woensdag 2 juni 2010

scrapkamer


Omdat ik het ook altijd leuk vind om op internet "scraprooms" te bekijken, is dit een foto van mijn kamer






Zomer in aantocht

Vandaag kwam de nieuwe Jeanne d'Arc living binnen. Lekker genieten in het Nederlandse zonnetje van Deense interieurs op m'n geweldige slippers die ik van Monique heb gekregen.