woensdag 27 februari 2013

Kinderachtig

Zoals je wel ziet is hier e.e.a. 'decluttered'. Er zijn geen volgers meer. Je kunt me ook niet meer volgen, vooralsnog ik ook maar enigszins te volgen ben. Kritiek, commentaar, reacties zijn natuurlijk altijd welkom.

(Deze kinderachtige pagina heb ik gemaakt. Die van Chels zal ik nog wel laten zien)

Zo liet ik onlangs nog enthousiast mijn Dylusions-artjournaling-album aan Y. zien. Haar reactie was; ík vind het kinderachtig maar deze pagina vind ik wel leuk'. Deze vind je wel leuk? vroeg ik nog. Ja, deze wel. Die heeft Chelsea gemaakt. De enige pagina in het album wat niet kinderachtig is, is gemaakt door een kind. Ik vond het een groot compliment. Ik vind kinderachtig goed.

Zo was ik deze week met drie kinderen in de dierentuin.


Kijk mam, gieren.
Daar hoef je toch niet voor naar de dierentuin te gaan

 

Bij de zeeleeuwen gaf ik een zeer goede imitatie van het zeeleeuwengeluid. Erg hard en erg lang. 'Zie je die man naar je kijken?'; vroeg Chels. Zijn kinderen begonnen ook het geluid te maken. Ik zei nog ; 'ja , zo doen ze hè die zeeleeuwen.' De vrouw van de naar-mij-starende-man zei hierna; 'ja, ze sloven zich uit hè die zeeleeuwen! Haha


Jongeman, hij die niet meer weet hoeveel kinderen hij heeft, ijsberen houden geen winterslaap. Slaap hebben ze hierdoor wel. Ik was weer eens kinderachtig bezig maar nu niet meer en wat nu?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten