zondag 6 november 2011

Birdie, birdie in the sky

Birdie, birdie in the sky,
dropped a poopy in my eye.
I'm not sad, I don't cry,
I'm just glad that cows don't fly.

Soms zie je een meeuw en dan denk je; 'zo, dat is een grote meeuw'. Deze meeuwen vliegen ook rond bij Chels haar school.
Do I need to say more?
'Eye' was wel een arm maar geraakt, dat was zeker.    
Ik vroeg nog toen ik haar ophaalde van school; 'Wat eten meeuwen eigenlijk nog meer, buiten de weggegooide puberboterhammen?'
Ieuw, ieuw hoorde ik nog naast me in de auto.
Geluid van een meeuw (wikipedia) wordt trouwens omschreven als 'kweeerr', 'krièh, alsof hij boos is, of 'kekeke'. Ook laten ze wel eens een schor 'kwaa' of een kort 'kuk'
horen.
Vogelgeluiden die beschreven worden. Daar word je toch helemaal vrolijk van.Deze week viel ook de nieuwe kerst-JDL in de bus. Het vierde jaar alweer.


Terwijl volgende maand de kerstboom tevoorschijn wordt gehaald staan in november 2011 de dahlia's nog volop in bloei.


Ad Onis dacht dat ik een geintje maakte toen ik aan hem vroeg of hij de bloem aan de onderkant even wilde vasthouden waardoor het nu zijn schuld is dat de horizon horizontaal schuin staat. Ja, ik ben een vrouw en nee, ik vind het onnodig kan geen twee dingen tegelijk.
Zijn opmerking over wat ik aan de gekregen fotocursus heb gehad, heb ik niet gehoord en nee Ad Onis; 'je hoeft heus geen giraffe of olifant vast te houden als we in Afrika zijn'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten